Și-a deschis cafenea la Bistrița! Alex Greab, jucătorul sezonului la FC Argeș, vrea să facă performanță și în afaceri!

Barista, așa se numește noua cafenea de pe Gheorghe Șincai, de la capătul Sugăletelor. Trecerea de pietoni din fața Primăriei dă fix în ușa spațiului ales de fotbalistul Alex Doru Greab pentru prima lui afacere.

Împreună cu soția lui, Cristina, o superbă medieșeancă ”naturalizată” la Bistrița, au deschis recent una dintre cele mai cochete cafenele din oraș. Portarului de la FC Argeș îi merge foarte bine în Liga 1, fiind desemnat de către suporteri jucătorul numărul unu al echipei în anul 2021. Se apropie de 30 de ani și se gândește deja la vremurile de după ce își va agăța mănușile în cui. Încearcă o afacere grea, dar frumoasă.

”Vreau să dau înapoi ceva acestui oraș, să întorc ceva locului de unde am plecat. Nu mă voi îmbogăți, cu siguranță, din așa ceva, dar vreau să fac ceva frumos în orașul meu”, spune Alex, aflat la început de drum în afaceri.

Afaceri de care se ocupă soția sa, deocamdată. Gazdă perfectă, Cristina spune că merită încercată cafeaua lor, dar și produsele de patiserie realizate de Chef Nicolai Tand și trimise la Bistrița special pentru ei.

”Am încercat să facem altceva. Ceva frumos, cu produse bune, de care să fim mândri. Am ales o firmă specializată care ne-a făcut designul interior, am adus produse de cea mai bună calitate. Vrem să facem multe acțiuni interesante, să ne implicăm în viața socială a Bistriței”, spune Cristina.

Ideile tinerilor investitori sunt ambițioase și interesante. Vor să ducă zilnic, gratuit, cafea oamenilor aflați cu necazuri la urgența spitalului, să servească porții de cafea în Primărie și chiar să sponsorizeze echipa de fotbal. Și nu doar cu cafea, ci și cu bani. ”De aici am plecat, nu pot uita. Au fost oameni care m-au ajutat. Ar fi de bun simț să le întorc și eu ajutorul”, spune Greab.

Doru Greab e pe locul 8 cu FC Argeș, după ce a mai jucat la Gaz Metan Mediaș și Concordia Chiajna. Se apropie de 200 de meciuri în primele două ligi dar nu uită că a plecat din pepiniera bistrițeană.

 | 9.561 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. Locatie excelenta ,servire ireprosabila iar produsele de o inalta calitate .Va propun sa probati produsesele de patiserie ,o sa va placa foarte mult!

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *