Fotbal: Gloria învinge pe CSU Alba Iulia și păstrează avansul de două puncte față de urmăritoare!

Elevii lui Falub au câștigat partida cu numărul patru din play-off-ul seriei a 9-a, învingând CS Universitar Alba-Iulia cu scorul de 1-0 (1-0). Bistrițenii au controlat jocul de la un capăt la celălalt, înscriind în debutul partidei și fiind superiori adversarului la capitolul ocaziilor de gol.

În minutul 7 căpitanul Bălan reia cu capul în plasele porții o centrare venită din lovitură liberă, iar trei minute mai târziu, vârful Banyoi trece pe lângă majorarea scorului, mingea acestuia lovind bara porții. Replica gazdelor vine târziu, șutul lui Bidulescu din minutul 43 trecând puțin pe lângă poarta apărată de Mociu.

În repriza secundă atât Mihai, cât și Țegle, la 15 minute după reluarea jocului, bifează ocazii de a marca, iar protarul Mociu intervine salvator de două ori, nepermițând celor de la Alba Iulia să restabilească egalitatea pe tabelă, partida finalizându-se cu victoria Gloriei.

Pentru Bistrița urmează o nouă etapă în deplasare, sâmbătă, 27 aprilie, pe terenul celor de la ACS Mediaș.

Gloria: Mociu – Gallo, Martinovici, R. Bălan (min. 51 Sucitu), F. Bălan – Mihalcea (min 90 Amasihohu), Țegle,  Chiorean – Râpan (min. 51 Itu), Banyoi, Mihai (min. 82 Dat)

Tiberiu Titieni

 | 1.231 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

3 Comments

 1. Afișează și clasamentul că ne-ai băgat în ceață cu diferența față de urmăritoare.

  Post a Reply
 2. Slabă echipă avem. Dăm gol doar din faze fixe; cornere, lovituri libere directe și indirecte , din penalty-uri .
  Dau gol fundașii centrali, pentru ca atacanții și mijlocașii nu sunt în stare.
  Dar asta nu e ceva nou, încă din toamna trecută ne-am chinuit, victorii cu 1-0 , goluri marcate de fundașul Rareș Bălan. …
  Nu înțeleg cum de nu au schimbat antrenorul azi iarnă… ar fi avut timp destul ca noul antrenor să pregătească returul.
  Acum e prea târziu.

  Post a Reply
 3. Ce e de neinteles? Nu au schimbat antrenorul pentru ca are un buldozer in spate. E atat de greu de inteles? Dar pana la urma, cu buldozerul a venit si tot cu el va pleca. Cand a venit era prezentat ca un specialist in promovari. Au trecut 2 ani de atunci. Probabil il vor tine pana promoveaza ca sa nu spuna nimeni ca s-au inselat.😀😀😀

  Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *