Zegrean și-a consolidat locul trei

– juniorii A ai Gloriei au câștigat la FC Zalău, scor 3-1

Fără emoții s-au impus juniorii A ai Gloriei Bistrița, pe terenul echipei FC Zalău. Moldovan Raul și Hazbei au făcut 2-0 imediat după pauză și meciul părea jucat. Jucătorii gazdelor au redus însă din han-dicap și i-au dat emoții lui Dorel Zegrean, pe final de meci. Nicoară a clarificat însă situația, marcând pentru 3-1, în ultimele minute de joc. Cu această victorie, juniorii A nu mai pot pierde locul trei, care, în funcție de rezultatele din celelalte serii, îi poate duce la faza zonală. ”A fost un meci bun, în prima repriză am avut două ocazii bune de a marca. După pauză, jucătorii mei au intrat mai motivați în teren și ne-am impus” a declarat Dorel Zegrean.

Pentru Gloria au evoluat: Farcaș; Runcan, Patca, Ștefănuț, Archiudean, Hazbei, Oroian, R. Moldovan, Chindriș, Nicoară, Simionca. A mai jucat: Brici.

Nicoară, jucător cu poftă de joc

După patru goluri în meciuri cu Silvania, Nicoară (foto) a marcat și în meciul cu FC Zalău, jucătorul continuând evoluțiile constante bune. Mijlocașul în vârstă de 19 ani se află în ultimul an de juniorat și a jucat și pentru Gloria II. ”Este un mijlocaș ofensiv bun, îi place golul. Trebuie să muncească dacă vrea să ajungă sus” spune antrenorul Dorel Zegrean des-pre Nicoară.

 | 99 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On