Zegrean, bătut la Cluj

– juniorii A ai Gloriei au pierdut cu 3-0 la Ardealul Cluj
un meci pe care l-au avut în mână în prima parte

Gloria a început în forță meciul de la Cluj, elevii lui Ze-
grean fiind hotărâți să câștige. Biță și Jeican au ratat însă cele mai mari ocazii de gol, după o primă repriză dominată de Gloria. Imediat după pauză, gazdele au deschis scorul cu un gol marcat pe fondul unei apărări visătoare a Bistriței. Dezastrul avea să se producă până la final, clujenii mai înscriind de două ori, tot în urma unor greșeli defensive. „Meciul s-a disputat pe un teren sintetic, dar asta nu e o scuză pentru noi. Am ratat însă câteva ocazii bune de a înscrie. Dacă dădeam gol, meciul se juca altfel. Cred totuși că scorul a fost prea mare, comparativ cu ce s-a întâmplat în teren. Dar asta este, noi ne batem în continuare pentru locul al treilea, care să ne califice la turneul zonal” a declarat Dorel Zegrean, antrenorul Gloriei.

Pentru Gloria au evoluat: Istrate; Sârbu, Patca, Ștefănuț, Archiudean, Biță, Oroian, Rus, Simionca, Varga, Jeican. Au mai intrat: Farcaș, Nicoară, Chindriș,
Iuja, Raul Moldovan.

Juniorii B ai
Gloriei,
învinși fără drept de apel

Știind că vor întâlni un adversar foarte bun, juniorii Gloriei, antrenați de Horațiu Pârțiu, s-au dus totuși la Cluj cu gânduri mari. Au luat însă gol foarte repede, după numai 12 minute de joc. A urmat apoi un joc bun al bistrițenilor, care au ratat câteva ocazii de a egala. La pauză avea să fie 1-0. La reluare, clujenii s-au dezlănțuit și au mai marcat de 3 ori, obținând o victorie care i-a propulsat pe primul loc. Golul de onoare al Gloriei a fost marcat de Colța. „Am făcut un joc bun, dar în fața unei echipe care nu ne-a lăsat nicio șansă. Am pierdut fără drept de apel” a declarat Horațiu Pârțiu.

Pentru Gloria au evoluat: Uilean; Pătrășcan, Inbuzan, Mici, Cîțcăuan, Antonescu, Colța, Jarda, Bolfă, Brumă, Andresi. Au mai intrat: Peica, Luca, Codreanu, Pârgar, Sîplăcan.

 | 161 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On