Zece pentru Bistrița

10 medalii au obținut bistrițenii la Campionatul Național de tenis de masă pentru juniori II. Concursul
s-a desfășurat la Slatina, participând cei mai buni juniori II din țară. În urma acestui concurs, în vistieria spor-tivilor legitimați la CSM-LPS Bistrița s-au adăugat zece medalii: trei de aur, două de argint și cinci de bronz. Cea mai bună a fost și de această dată Bernadette Szocs, care a luat aurul la simplu, la dublu fete (cu Irina Ciobanu) și la dublu mixt (cu Dan Daniel). Sportivii sunt pregătiți de Marian Filipaș și Emilian Bulbuc, antrenor coordonator fiind Gheorghe Bozga.

Antrenorul Gheorghe Bozga este mulțumit de numărul de medalii obținute, obiectivul pentru acest concurs fiind de patru medalii. „Rezultatele sunt foarte bune, ținând cont că din cele 20 de medalii puse la bătaie în concurs, 10 le-am câștigat noi. Culoarea unor medalii putea să fie însă mai strălucitoare și aici mă refer la Dan Daniel și la Costea Adrian, care au obținut doar bronzul la proba de simplu. Valoarea sportivilor este dată și de
culoarea medaliilor, lucru care se vede la Berni, care a luat aurul. În urma acestui concurs, vom mai avea o componentă a echipei na-ționale de cadete, prin Andreea Roșca” a declarat antrenorul Gheorghe Bozga.

Bernadette Szocs – 3 medalii de aur ”“ simplu, dublu, dublu
mixt

Andreea Clapa – două medalii: bronz la dublu mixt, bronz la dublu fete, locul 5 la simplu

Andreea Roșca – două medalii: argint la dublu fete (cu Bernadet Balint din Arad), bronz la simplu

Teodora Rus – o medalie de bronz la
dublu-
feminin

Dan Daniel – trei medalii: aur la dublu mixt, argint la dublu băieți, bronz la
simplu

Adrian Costea – trei medalii: argint la dublu băieți, bronz la dublu mixt (cu Clapa), bronz la simplu

 | 90 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On