”žCupa de iarnă” a închis sezonul șahistic bistrițean

 

Anul competițional s-a terminat pentru sahiștii bistrițeni printr-un reușit concurs organizat de președintele ȘAH CLUB BISTRIÅ¢A, maestrul FIDE-Paul Rusan, în colaborare cu DJTS B-N.Competiția s-a intitulat ”Cupa de iarna 2011”  și s-a desfășurat la sala de conferințe a CSM Bistrița. Turneul a fost câștigat detașat de către maestrul FIDE-Paul Rusan, care a realizat 5,5 puncte din 6 posibile.Configurația finală a clasamentului a arătat astfel: 1.Rusan Paul-5,5p 2-5.Strugari Vasile, Maier Marius,Vrăsmas Alexandru și Rauca Horațiu, toți cu 4 puncte, departajați de coeficienții specifici.

La competiția de seniori a participat și marea speranță a clubului bistrițean de șah, Bălan Briana, care la cei 10 ani începe să pună probleme reale și seniorilor mult mai experimentați.

Președintele clubului bistrițean se declară mulțumit de rezultatele obținute în anul 2011, sperând ca anul ce urmează să fie unul cu rezultate notabile.

Menționăm că echipa de seniori a obținut locul 2  la Divizia B pe echipe, fiind la un pas de promovarea în Divizia A. De asemenea, junioara Briana Bălan a obținut o serie impresionantă de victorii la turneele de juniori desfășurate în țară. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă președintele Șah Club Bistrița, Paul Rusan, dorește tuturor sportivilor bistrițeni sărbători fericite și un an nou cu cât mai multe medalii.

sportulbistritean.ro

 | 703 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *