HC Zalău visează la semifinalele Cupei EHF! Astăzi, meci tare la Bistrița!

CSM Bistrița întâlnește astăzi, de la ora 18.00, pe HC Zalău, într-un meci din etapa a 19 – a din Liga Florilor.

Bistrițencele sunt neînvinse de 7 meciuri dar și echipa lui Tadici traversează o perioadă foarte bună. Sălăjencele au ajuns în sferturile de finală ale Cupei EHF și au bătut în prima manșă, la un gol, echipa turcă  Kastamonu Belediyesi. Antrenorul Zalăului a primit cartonaș roșu pentru proteste și a urmărit din tribună finalul partidei. Știe că rezultatul nu le dă prima șansă de calificare, dar speră să ajungă în semifinale, unde ar putea întâlni SCM Craiova.

Tadici a urmărit din tribuna de la Cluj ultimul meci al echipei bistrițene, pe care a învins-o greu în tur, la două goluri diferență.

De celalată parte, Pașca știe și el că are în față un meci foarte greu dar contează pe aportul publicului ”care în meciurile echilibrate ne-a ajutat foarte mult și a făcut diferența”.

În clasament, CSM Bistrița e pe locul 5 cu 32 de puncte, iar HC Zalău e pe 6, cu 28 de puncte, dar un joc mai puțin.

Partida va fi arbitrată de doi arbitri din Gorj, A Drăgănescu și A. Eremia.

Biletele s-au pus în vânzare de luni, dar se mai vând și astăzi începând cu ora 16.30, la casa de bilete de la Sala Polivalentă. Cistă 10 lei iar elevii, studenții și pensionarii beneficiază de 50 % reducere, urmând să achite pentru un tichet doar 5 lei. Fiecare persoană își poate achiziționa MAXIM 4 bilete.

 | 1.667 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *