Weekend plin pentru fotbalul bistrițean. Gloria pe GspTV.

În acest weekend încep campionatele în ligile a doua, a treia și a patra, unde sunt implicate cele mai importante echipe bistrițene. Gloria va juca sâmbătă la Târgoviște, de la ora 11.00. Bistrițenii au plecat de joi și au înnoptat la Hotelul Dracula din Târgoviște. Meciul va fi arbitrat de o brigadă bucureșteană, cu Cristian Georgescu la centru. În ultimul moment, cei de la Târgoviște au reușit să negocieze cu GspTV să transmită în direct această partidă.

Liga a treia începe astăzi, Gloria II urmând să joace la Bistrița, pe stadionul mare, cu Unirea Târlungeni. Intrarea se va face cu bilet, care va costa 5 lei. Voința Livezile joacă mâine, cu FC Zalău. Ambele meciuri încep la ora 18.00.

Liga a patra se joacă duminică, de la ora 17.00. Cel mai interesant meci pare să fie cel de la Cetate, unde Voința întâlnește o favorită la primul loc, Heniu Prundu Bârgăului. Iată celelalte partide: Bozieș – Șirioara, Lechința – Telciu, Sg. Băi – Uriu, Dumitra  – Năsăud, Rebra – Budac, Maieru – Feldru, Jelna – Monariu.

Sportulbistritean.ro

 | 123 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *