Vulturii încearcă revigorarea

Deși e criză și întâmpină probleme financiare, Vulturii Bistrița merg mai departe. Cu o nouă componență și cu un obiectiv încă incert, baschetbaliștii bistrițeni continuă.

Vulturii au un nou lot cu care atacă returul de campionat. Este vorba de un lot de 15 jucători, care sunt prezentați pe site-ul oficial, din echipă făcând parte și unii dintre baschetbaliștii care au evoluat în tur. Lotul Vulturilor este următorul: Dan Pui, Ayinde Avery, Alexandru Kovacs, Victor Gutu, Dain Swetalla, Darrick Leonard, Mircea Lazăr, Radu Luca, Sebastian Dan, Adam Juras, Bogdan Șonfălean, Adrian Tatu, Willie Hall, Alexandru Olinca, Lucian Țibrea, Ștefan Popa.

Alexandru Olinca este al doilea bistrițean care va evolua pentru „vulturi”, alături de Dan Pui, care a jucat și în turul campionatului. Alexandru Olinca a ajuns la o înțelegere cu echipa bistrițeană, conform site-ului vulturii.ro.

Tânărul bistrițean are 19 ani, 189 cm, este student la Universitatea Tehnică din Cluj – filiala Bistrița, a jucat handbal în școala generală și tenis de performanță până în 2006. A jucat baschet până acum la nivel de amator și în competițiile între licee.

Conducerea echipei este deocamdată rezervată în ceea ce privește obiectivul „vulturilor”. Membrii conducerii au avut câteva ședințe zilele trecute și un comunicat oficial va fi prezentat presei în zilele ce urmează, deocamdată abținându-se de la orice declarații oficiale.

 | 117 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On