Vrea să alerge non-stop 30 de ore! Din Tihuța până în Cluj, plus încă un maraton de 42 de km!

Va pleca sâmbătă dimineața, la 10.00, din Tășuleasa și vrea să ajungă la Cluj duminică dimineața la 9.00. Aleargă non-stop până la Cluj Arena, iar de acolo se lipește de participanții la un maraton internațional și mai fuge alți 42 de kilometri. În total, 215 kilometri în aproximativ 30 de ore. Asta și-a propus bistrițeanul Tibi Ușeriu și e convins că va reuși fiindcă e motivat de o cauză nobilă. Vrea să strângă bani pentru copiii care au nevoie de dializă!

”Imaginați-vă asta: Îmi strâng bine șireturile, ies din casă și încep să alerg ușor. Ies de pe ulița noastră de pământ și dau în asfalt. Drumul, mat ca un șarpe mort, coboară spre nicăieri printre foste păduri de brazi. Alerg mai departe. De Cluj mă despart aproximativ 173 de kilometri. Merg să alerg la maratonul din 19 aprilie. Cu tot cu el, aș putea aduna cam 215 kilometri. E o cifră frumoasă – rimează cu anul 2015. Credeți că e o nebunie?”, scrie Ușeriu pe pagina unei fundații clujene, pe care vrea să o ajute să strângă 50.000 de lei pentru copiii cu insuficiență renală.  

“Atât vreau să alerg, nu mai mult. Fără oprire, fiindcă dacă te oprești, s-a terminat. Cineva mi-a scris că sunt sinucigaș. E nedrept, eu nu cred asta. Va fi greu, dar nu imposibil. Nimic nu e imposibil. Trebuie doar să crezi. Și atunci când în fața ochilor îți apare imposibilul, trebuie să-ți reamintești ce te-a motivat să faci primul pas. Aflați aici și nu uitați să fiți generoși cu cauza pentru care alerg”. Vă mulțumesc! Tibi”, mai scrie scrie Tibi Ușeriu și pe pagina sa de Facebook.

Cum se pot strânge banii pentru care aleargă Ușeriu? Urmează pașii necesari pentru a dona o sumă fixă sau 1 leu/km, respectiv 215 lei în total, cât sper să să alerge. Detalii aveți aici: http://fundatiacomunitaracluj.ro/Participant-Maratonul-Inte…

 | 431 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *