Volei: Juniorii 2, debut cu înfrângere în Campionatul Național: 2-3 cu LPS Piatra Neamț 2-3

Duminică 13 octombrie s-a dat startul Campionatului Național de volei, pentru juniori 2, competiție la care participă și LPS Bistrița, echipă care a fost repartizată în seria A.

În prima etapă bistrițenii au întâlnit pe teren propriu echipa LPS Piatra Neamț, în fața careia a pierdut cu 3-2. Jocul a fost unul echilibrat, cu multe răsturnări de scor, dar de un nivel tehnic destul de modest, ambele echipe fiind la primul lor joc oficial într-o competiție oficială de volei.

Primul set a fost câștigat de bistrițeni, scor 29-27, după ce la primul time-out tehnic obligatoriu conduceau cu 8-7, la cel de-al doilea oaspeții conduceau cu 16-15, bistrițenii au întors din nou la 23-21, după care rând pe rând cele două echipe puteau să câștige setul. Setul doi a fost câștigat de oaspeți cu 25-17, după ce aceștia au condus cu 8-4 și 16-10. Setul trei a revenit tot oaspeților, scor 25-15, după ce bitrițenii au condus 8-7 la primul time-out, oaspeți au întors 16-13 la al doilea time-out. Setul patru a fost câștigat de gazde, scor 25-21, după 8-6 și 16-13, pentru ca în setul decisiv, oaspeții să conducă cu 8-0, bistrițenii întorc rezultatul la 12-9, pentru ca pe final oaspeții să realizeze 6 puncte consecutive și să-și asigure victoria. 

Lotul folosit de antrenorul Mircea Gătej: Geanino Crăciun, Adrian Păvălean, Bogdan Tănase, Kristinel Emrik, Silviu Mihalte, Ionuț Spumă, Alexandru Chiorean, Marius Nicoară, Mario Pudilik, Muhai Ghic.

Mircea Gătej, antrenor:”A fost primul joc oficial din carieră pentru jucătorii mei, un joc câștigat de echipa care a greșit mai puțin. Suntem la început de drum, avem mult de muncă, în special în ceea ce privește atenția și concentrarea jucătorilor în timpul jocului”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

Mai multe fotografii pe pagina noastră de facebook!


 | 338 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *