Volei: Juniorii 2 ai LPS, a doua înfrângere în campionat: LPS Bistrița ”“ CSS Fălticeni 0-3

Duminică 27 octombrie s-a disputat etapa a doua a Campionatului Național de volei, pentru juniori 2, competiție în care reprezentanta noastră LPS Bistrița a întâlnit pe teren propriu echipa CSS Nicu Gane Fălticeni, ambele echipe pierzând cu 3-2 jocurile din prima etapă, bistrițenii în fața celor de la LPS Piatra Neamț, iar oaspeții au fost învinși de CSS Toplița.

Jocul a fost unul fără istoric, echipa din Fălticeni s-a impus cu 3-0 în fața unor jucători prea obosiți, după ce majoritatea dintre ei au participat la proiectul ”Tineri prin labirint”, organizat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret.

Lotul folosit de antrenorul Mircea Gătej: Geanino Crăciun, Adrian Păvălean, Bogdan Tănase, Kristinel Emrik, Silviu Mihalte, Ionuț Spumă, Alexandru Chiorean, Marius Nicoară, Mario Pudilik, Muhai Ghic.

Mircea Gătej, antrenor:”Am făcut un joc foarte prost asta și datorită faptului că majoritatea jucătorilor au fost implicați în concursul ”Tineri prin labirint”care s-a terminat destul de târziu”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 520 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *