Volei: O bistrițeancă de 15 ani a prins lotul mare al celei mai bune echipe din România!

Noemi Moldovan va juca în sezonul acesta la CSM Volei Alba Blaj, în lotul echipei care are în ultimii 10 ani 5 titluri de campioană, 3 finale europene și două cupe.

Născută în data de 5 decembrie 2005, Noemi Moldovan a început voleiul la Pro Volei Bistrița, iar din 2019 s-a transferat la CSU Medicina Târgu Mureș. În acest an, cu echipa din Târgu Mureș a devenit vicecampioană națională la cadete și a ocupat locul 3 la turneul final al campionatului național rezervat junioarelor!

Noemi Moldovan (15 ani, 1,90 m), care joacă pe poziția centru, a semnat un contract pe patru ani cu Volei Alba Blaj și va purta tricoul cu numărul 8!

15 jucătoare, dintre care 7 românce, voleibaliste de top, sportive cu experiență la nivel național sau internațional și tinere talente ale voleiului românesc vor forma echipa pentru sezonul viitor!

În sezonul 2021/2022 CSM Volei Alba Blaj și-a stabilit lotul de jucătoare cu care va ataca cele trei obiective obișnuite: câștigarea titlului național, a Cupei României și participarea în fazele superioare ale Cupei CEV!

”Este o fată foarte talentată, dintr-o familie de sportive. E o mare realizare pentru voleiul bistrițean, un motiv de satisfacție pentru clubul Pro Volei, care, iată, produce o jucătoare pentru cel mai înalt nivel în România!”, spune Alin Dehelean, președintele clubului bistrițean.

Noemi Moldovan este fata profesoarei Erika Moldovan și nepoata fostului director al CSM Bistrița, Tiberiu Moldovan!

 | 728 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *