Pro Volei Bistrița a început returul Campionatului Național de cadete!

Este o mândrie pentru acest oraș că are din nou pe scena voleibalistică o echipă de fete, având în vedere că din anul 1996, Bistrița nu a mai avut echipă la volei feminin.

Alin Dehelean, fost jucător la LPS Bistrița,  susține și antrenează această echipă, care face parte din grupa G a Campionatului Național de volei, cadete (junioare II), alături de CSS 2 CNE CSM BAIA MARE, CSM POWER VOLEI BAIA MARE și L.P.S. CLUJ.

Duminică a început returul campionatului dar bistrițencele au pierdut acasă cu băimărencele de la CSS 2.

Însă munca depusă și efortul susținut de Alin Dehelean le-a crescut jucătoarelor nivelul de performanță și de tehnică, fiind încrezătoare că victoriile vor veni cât de curând.

“Nu ne aşteptăm să fie un sezon uşor. Avem adversare bune, le-am urmărit în competiție și știu că sunt valoroase. Respectăm celelalte echipe, dar și noi ne vom juca șansa pe care o avem și sunt sigur că vom avea rezultate mai bune ca cele de până acum. Am încredere în jucătoarele mele, observ că evoluează repede, fac o treabă foarte bună la antrenamente și sper să ne punem mai mult calitățile în valoare, să speculăm punctele slabe ale adversarelor și să facem în acest an un sezon competițional mai bun”, ne-a declarat Alin Dehelean, managerul echipei.

O mare bucurie a fost convocarea jucătoarei Moldovan Noemi Maria la lotul național de speranțe, (junioare III), care s-a reunit la Izvorani, unde a făcut un stagiu de pregătire intens împreună cu cele mai bune jucătoare din țară.

Se spune că performanţă fără sacrificii nu se poate face, iar pentru a forma jucătoare care să facă pasul spre marea performanţă, Alin Dehelean le-a pregătit jucătoarelor sale un program destul de riguros, dar care nu le poate face decât bine tinerelor voleibaliste care visează să facă pasul spre senioare și să devină jucătoare profesioniste.

„Sunt foarte mulţumit de jocul fetelor mele ţinând cont că suntem o echipă tânără în voleiul românesc, dar mai ales pentru dăruirea de care au dat dovadă pe tot parcursul pregătirii. Ţin să mulţumesc din suflet părinţilor care au alcătuit cea mai frumoasă galerie a noastră și pentru tot sprijinul lor.

Următorul meci va avea loc pe 28.01.2018 în deplasare, la Cluj, meci la care vrem să demonstrăm că suntem o echipă ce progresează. De asemenea,  vrem să aducem cât mai multă lume la sală. Doresc să multumesc pe aceasta cale și domnului profesor dr. Mircea Gatej, directorul L.P.S., care s-a implicat foarte mult în creșterea și performanța acestui club. Ne-a ajutat atât cu pregătirea fizică a jucătoarelor prin organizarea unui cantonament la munte, cât și cu sprijin tehnico-tactic”, a declarat la final antrenorul micilor voleibaliste de la Pro Volei Bistrița, DeheleanAlin.

Echipa Pro Volei Bistrița este alcătuită în acest sezon din sportivele: MUREȘAN ȘTEFANA, MOLDOVAN NOEMI, BOCSARDI CRISTIANA, CHIOREAN ANDA, GANGA ISABELA, CHINDRIȘ BIANCA, UJICĂ ADELINA, MUREȘAN ANDREEA

 | 4.845 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *