Voința Livezile, punct muncit cu Unirea Tărlungeni: 1-1 (Rezumat video)

Voința Livezile a jucat astăzi primul meci acasă din acest retur și nu a reușit nici de această dată să-și satisfacă suporterii pe deplin. Echipa antrenată de Horațiu Pârțiu a scos doar un punct cu Unirea Tărlungeni, după ce a fost condusă la pauză cu 1-0 și a egalat în finalul partidei printr-un șut de senzație al uruguayanului Rodriguez.

 
Voința a cerut penalty în minutul 15, când Almiron a fost faultat la limita careului, dar băimăreanul Dănuț Magyar nu a văzut nici măcar fault. În minutul 30, Nap și Diudeau au două lovituri cu capul, din două cornere, puțin pe lângă poarta gazdelor. Însă, cei care deschid scorul sunt brașovenii, la un fault în careu al nou venitului Ștețco. Liviu Nicolae e cel care transformă lovitura de pedeapsă, fără speranțe pentru Voivod. Repriza se încheie cu un șut al lui Bugnar în mâna unui fundaș, dar e greu de dat penalty în astfel de faze și Voința intră la vestiare în dezavantaj.
 
După pauză, livezenii par mai hotărâți să egaleze și reușesc să marcheze cu 10 minute înainte de final. Rodriguez ia o minge în forță și șutează năpraznic de la 20 de metri. Portarul simte traiectoria dar nu poate devia balonul decât în stâlpul din dreapta lui, de unde sare în poartă.
 
Pe final, oaspeții cer un penalty, dar era strigător la cer să-l și primească. Meciul se încheie cu un scor echitabil, la capătul unei partide în care au trudit din greu ambele echipe.
 
Livezile: Voivod – Ștețco, Nap, Diudea, Bugnar, Gotea, S. Rus, Marc, Blaji, Rodriguez, Almiron. Au mai intrat: Cristurean, Sighiartău, Buta
 
sportulbistritean.ro
 
 | 301 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *