Voința Livezile nu se sperie de leii din Triteni. Barajul, miercuri, la Târgu Mureș.

  • Voința Livezile joacă mâine la Târgu Mureș, pe terenul principal al FCM-ului, cu Leii Triteni, campioana județului Cluj, pentru un loc în Liga a treia. Antrenorul Constantin Sava și-a văzut adversarii și zice că îi poate învinge

Voința Livezile a încheiat campionatul Ligii a 4-a cu o înfrângere la Năsăud, dar antrenorii Sava și Baciu și-au menajat jucătorii pentru meciul de baraj. Care este programat miercuri la Târgu Mureș, în compania echipei Leii Triteni, campioana Clujului.

Sava a fost la ultimul meci al adversarilor, cu Olimpia Gherla, și spune că echipa lui are șanse mari de promovare. “Cred că putem trece de baraj. Sunt convins că avem o echipă mai valoroasă și putem câștiga”, zice antrenorul care a mai trecut de un baraj, acum 2 ani, la Cluj, cu reprezentanta județului Maramureș.

În ce privește partea administrativă, primarul Olimpiu Neamț zice și el că va face tot ce îi stă în putință ca Voința Livezile să joace în Liga a treia. “O să vedeți, jucătorii își vor apăra șansele până la ultima picătură de energie”, zice primarul, care nu a vrut să facă publică prima pentru promovare, dar se aude că aceasta va fi în jur de 200 de euro de jucător.

Leii Triteni, neînvinsă și în play-off

Adversara echipei din Livezile a câștigat sezonul regulat al ligii a 4-a clujene, fără să piardă vreun meci în retur. Antrenorul echipei a fost Radu Sabo, fostul jucător al Gloriei. Însă, înaintea play-offului, Sabo a fost destituit și echipa s-a antrenat cu căpitanul de echipă, Kelemen.

Totuși, a reușit să câștige și meciurile din play off, cu echipele clasate pe locurile 2, 3 și 4 la finalul sezonului regulat. Vedeta echipei este atacantul Viorel Sântejudean. Acesta a crescut la juniorii Universității, evoluând apoi la CF 01 Dej, Unirea Dej, UTA Arad, U Cluj, SESO Câmpia Turzii, Mureșul Deva.

Leii Triteni joacă meciurile de acasă în Cluj, pe terenul Ardealul din Someșeni și e formată doar din clujeni. Au avut 6 jucători cu salariu, iar primele au fost de 100 de lei la victorie.

Adrian Linca

 

 | 204 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *