Voința Livezile face minuni! A bătut și pe Baia Mare în cupă! „Să vină Steaua!”

După Gloria, următoarea victimă a Voinței Livezile în Cupa României a fost FC Maramureș Baia Mare, echipă din seria vest a Ligii a doua. Livezenii au câștigat cu 3-2 în prelungiri și s-au calificat în șaisprezecimile cupei.

 
A fost un meci pe care suporterii echipei din Livezile îl vor ține minte multă vreme de acum înainte. O partidă extrem de spectaculoasă, în care Voința a condus cu 2-0 la începutul reprizei secunde, a fost egalată în ultimul sfert de oră și a marcat golul calificării în prima repriză de prelungiri. Mai mult, jucătorii lui Sava și Baciu puteau câștiga la scor, dar au ratat pe finalul meciului 4 ocazii unu la unu cu portarul.
 
Prima repriză a fost echilibrată și a avut o singură ocazie de poartă, trecută în contul oaspeților, în urma unui corner. Însă partea a doua a salvat total spectacolul din teren. Sighiartău a marcat din apropiere la o centrare perfectă a lui Gotea în minutul 51. Patru minute mai târziu, Rareș Stan a făcut 2-0 și aruncat în delir spectatorii din Livezile. Însă un penalty ușor acordat oaspeților, transformat de portarul Bota și o greșeală în apărarea noastră la un cap al lui Istrofor, au dus meciul în prelungiri.
 
Prelungiri care au fost infernale pentru toți cei prezenți la meci. Sighiartău a ridicat primul pulsul tuturor, jucându-se de-a scărița singur în fața portarului. Apoi Florin Alexandru a marcat după o cursă frumoasă și a mai pus câteva liniuțe pe tensiometru. Iar Buta, Rareș Stan și Sighiartău au ținut asistența cu sufletul la gură, ratând incredibil din fața portarului. Ocaziile puteau să se răzbune, însă Voivod și fundașii din fața lui, Precup și Grad, au fost salvatori. 
 
Meciul s-a încheiat cu Ioan Tătăran- directorul sportiv al maramureșenilor, spumegând de furie împotriva propriilor jucători și cu o horă a bucuriei în tabăra Voinței. "Să vină Steaua" au strigat jucătorii din Livezile, calificați în faza în care vor intra echipele din prima ligă.
 
Arbitrul Dan Dreve din Cluj Napoca a condus formațiile: 
 
Livezile: Voivod, Grad, Precup, Bugnar, Budecan, Gotea, Marc, S. Rus, Blaji, Rareș Stan, Sighiartău. Au mai intrat: A. Florin, Buta, Murari
 
FC Maramureș: Bota, Durus, Istrofor, Hodor, Sydnei, Siecoban, Oltean, Nicoară, Poiană, Dragoș, V. Pop. Au mai intrat: Gherman, Roman
 
Partida a fost înregistrată de AS TV în colaborare cu Sportul bistrițean și va fi difuzată la sfârșitul săptămânii
 
Adrian Linca
 
 | 180 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *