Voința Livezile a zdrobit Unirea Ungheni în Cupa României: 4-0

 

Pe un teren nou-nouț, dar pe o ploaie mocănească ce a ținut suporterii acasă, Voința Livezile a trecut de faza a doua a Cupei României, după un rezultat clar, 4-0, cu Unirea Ungheni.

Doar oamenii de casă ai echipei din Livezile nu s-au speriat de ploaie la primul meci pe noul teren. Un teren din seria celor de la Romuli sau Lechința, care îndeplinește baremul de criterii pentru un fotbal civilizat. Așa cum a fost și meciul cu Unirea Ungheni. Unul în care arbitrii nu au contat și în care nu s-a pus problema învingătorului. Voința a condus cu 3-0 la pauză, în fața unei echipe care nu și-a dat sufletul să câștige acest meci.

Gotea a deschis scorul în minutul 30, după ce s-a trezit cu mingea pe cap în 6 metri, la un șut deviat tras de Buta. Cinci minute mai târziu, Conon a tras de la 25 de metri și mingea a intrat în poartă după ce un fundaș i-a schimbat traiectoria. În minutul 42, Rares Sta a îndeplinit o simplă formalitate, la o incursiune și un șut spre poartă trecute în contul lui Sighiartău.

După pauză, oaspeții l-au introdus pe omul lor numărul 1, Pereș, trecut și prin curtea Gloriei, pe care l-au menajat în acest meci. Cu el la mijlocul terenului, jocul s-a mai echilibrat și au apărut ocazii și la poarta lui Voivod. Însă cele mai mari au fost tot la poarta Unirii, Sighiartău nimerind o dată chiar bara. Unicul gol al reprizei a fost reușit de Rareș Stan, care a săltat mingea peste portar, după ce a scăpat singur spre poartă.

Brigada formată din Dan Dreve, Ionuț Câmpeanu și Monica Rigo a condus formațiile:

Livezile: Voivod, Budăcan , Precup, Diudea, Bugnar, Buta, Conon, S. Rus, Gotea, R. Stan, Sighiartău. Au mai intrat: Blaji, Florin Alexandru

Ungheni: Cseki, Fekete, Popa, Biro, Boitaș, Balea, Eremias, H. Moldovan, Pastor, Bordea, Pilcă. Au mai intrat: Pereș, Crișan, F. Moldovan, Trif

Adrian Linca

 

   

 | 149 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *