Voința Cetate, învinsă în finala zonei cu 5-0: Mai mici și mai obosiți!

Juniorii Voinței Cetate nu și-au îndeplinit visul, acela de a ajunge între primele 4 echipe din țară, în semifinalele naționale programate la Mogoșoaia. Au fost învinși astăzi cu 5-0 de Atletic Olimpic Gherla, în finala etapei zonale la juniori A1, ce s-a încheiat la Orheiu Bistriței.

 
Cu 2 și 3 ani mai mici decât adversarii lor, dar și fără o zi de odihnă după meciurile din grupe așa cum au avut clujenii, fotbaliștii lui Adrian Florea și Bogdan Florea și-au arătat limitele în finala de azi. Atâta au putut până în acest moment al carierei lor, adică să câștige detașat campionatul Ligii a 4-a, să treacă la pas de o echipă din Târgu Mureș în etapa județeană și să ajungă meritat și muncit în finala etapei zonale organizată la Orhei. 
 
După două meciuri foarte bune cu echipele din Sărmaș și Siret, Voința Cetate nu a mai făcut față și celui de-al treilea în doar 4 zile. Mai ales că a întâlnit o echipă solidă, muncitoare, cu câțiva jucători foarte tehnici. A fost 2-0 pentru adversari în minutul 25, după ce Sergiu Rus și Szabo au profitat de greșeli în apărarea bistrițeană. Aceeași jucători din Gherla au dus scorul la 4-0 până în minutul 70 iar Florin Pop a închis rezultatul din penalty în ultimele 5 minute. Voința a rămas în 10 pe finalul meciului, după ce David nu și-a putut stăpâni frustrarea și a scuipat un adversar.
 
Ambele echipe au avut susținere remarcabilă din tribune, "vampirii albastri" fiind contrați serios de un grup foarte zgomotos de suporteri din Gherla.
 
Voința Cetate: Rus – Ungur, Imbuzan, Pârgar, Câțcăuan, Rebrișorean, Hedeș, Hara, David, Ursa, Al. Rus. Au mai intrat: Cătuna, Stoica, Ștețco, Dobrea, Buta, Farcaș
 
Olimpic Gherla: Popean, Boier, Crișan, Balint, F. Pop, Bența, Chendrean, S. Pop, Găzdac, Szabo, Rus. Au mai intrat: Tofan, Cristurean, Cosar, Roman, Bocos, V. Pop
 
 
Adrian Linca


 | 213 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *