„Voicuț” s-a reîntors la Bistrița. Vezi ce super tânăr jucător a venit la Gloria

Bistrițeanul Voicu Florea s-a reîntors la Gloria. Acesta face parte din lotul lui Nicolae Manea, care va pleca în cantonamentul din Ungaria. Florea a evoluat ultima dată la FC Cisnădie. Un alt jucător care se află sub comanda lui Nicolae Manea este Jamil Lupașcu (foto), un tânăr jucător băimărean, care evoluează pe postul de mijlocaș ofensiv.

 

Jamil a câștigat în 2006 concursul “Vreau sa fiu mare" Gilette, unde a fost remarcat de antrenorii Emerich Jenei, Cornel Dragusin, Cornel Jurca și de Dan Petrescu.  S-a născut la 13 august 1994. A activat la mai multe cluburi din Baia-Mare și s-a antrenat și cu juniorii lui Dinamo. A fost dorit în trecut de cluburi precum AS Roma și Standard Liege. A efectuat și un stagiu de pregătire la Inter Milano și Genoa.

 

Lotul de jucători care va face deplasarea în Ungaria este următorul: Călin Albuț, Ionuț Irimia, Ciprian Botoșer – portari, Alexandru Tudose, Cosmin Frăsinescu, Valentin Năstase, Ionuț Costache, Gabriel Velcovici, Fernando Cafasso, Gavrilă Lazăr, Marius Feher, Gabriel Virdaru, Jamil Lupașcu, Radu Mărginean, Mihăiță Roman, Bogdan Dobrea, Levente Kovacs, Voicu Florea, Paul Anton, Cornel Predescu, Souleymane Keita, Cristian Coroian, Alin Pădurariu, Ciprian Popan, Marius Curtuiuș, Cornel Coman.

 

Augustin Danci

 

 | 368 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *