VIP for SPEED: Sportul bistrițean lansează un concurs tare! Cel mai bun pe circuitul de karturi!

Începând de astăzi, în fiecare săptămână vom provoca două VIP-uri bistrițene să se întreacă pe circuitul de carturi de sub pasarela veche.

Trei tururi de încălzire și apoi 5 de concurs adevărat! Vom cronometra și vom ține un clasament până la încheierea sezonului, târziu spre toamnă. Iar la final vom face o festivitate de premiere și vom oferi Marele Premiu al Bistriței la karturi celui care va scoate cel mai bun timp.

Personalități locale, din sport, administrație, politică, cultură sau presă, se vor întrece într-o competiție cum nu s-a mai văzut. Vom filma, vom poza, vom lua interviuri la cald, ne vom distra ca lumea într-o rubrică pe care am numit-o sugestiv: VIP for Speed!

Deschiderea concursului am făcut-o noi, cei de la Sportul bistrițean. După câteva tururi de încălzire, Adrian Linca și Cosmin Botezat au ambalat motoarele și au băgat pedala de accelerație până la fund. Mai temerar, Botezat s-a desprins după primul tur însă elanul tineresc l-a făcut să greșească la una dintre șicane. A derapat, a pierdut prima poziție și n-a mai prins-o până la final. Cu 1:51:06, Linca a câștigat primul duel și a rămas pe prima poziție a clasamentului final și după întrecerea dintre Augustin Danci și Leon Buhai. Întrecere disputată după același scenariu. Gusti a sprintat, dar a greșit copilărește și Buhai l-a întrecut la relantiu.

Mâine, îi vom găsi un adversar pe măsură lui Dan Tanko de la PSD și vom intra din plin în concursul nostru.

Clasament general:

1.   Adrian Linca 1:51.06

2.   Cosmin Botezat 2:01.35

3.   Leon Buhai 2:10.52

4.   Augustin Danci 2:15.60


 | 806 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *