VIP for SPEED: Chiuzan, mai iute cu bicicleta decât cu kartul! Olinca:„Are prea multe roți”!

 Etapa a 3-a din concursul inițiat de Sportul bistrițean, VIP for SPEED, a adus pe circuit doi jurnaliști cu greutate, și la propriu și la figurat. Motoarele s-au încins serios iar cauciucurile s-au uzat peste măsură în cele 5 tururi ale disputei dintre Claudiu Olinca și Marius Chiuzan.

Mai abil cu volanul și pedalele, Olinca a luat un avans considerabil încă din primul tur. În penultimul, Chiuzan a derapat la unul dintre viraje și a încheiat cursa aproape cu un tur în urma adversarului. A intrat pe ultimul loc în clasamentul general, dar se justifică și spune că bicicleta e favorita lui.

Ne-a și demonstrat că e mai bun pe două roți. A făcut circuitul pe bicicletă și a scos timp mai bun decât cu kartul. “Pe bicicletă n-am adversar”, a spus Chiuzan, mândru de noua s-a achiziție, pe care spune că a dat câteva sute de euro.

“Dacă mai îmi dați 5 tururi de încălzire, îl provoc pe Otniel Sighiartău la întrecere”, zice Olinca, nedumerit de timpul excellent scos de fotbalistul Gloriei, primul în clasamentul general.

 

 

 

 

Clasament general:

1. Tinel Sighiartău      1:35.79  

2. Daniel Suciu           1: 42.81

3. Dan Tanko             1:46.20

4. Titi Voica               1: 46.90

5. Claudiu Olinca        1:50.98

6. Marius Chiuzan       2:24.06


 | 1.677 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *