Viorel Moldovan, de neuitat la FC Nantes!

 

Bistrițeanul Viorel Moldovan a participat la un meci caritabil între "generațiile de aur" ale lui FC Nantes, generația 1995 și generația 2001, ani care coincid cu ultimele două titluri câștigate de echipa franceză. Meciul a avut loc cu sala din Nantes arhiplină. "Este o mare onoare să fie acolo în mijlocul mari jucători care au marcat istoria acestui club. De asemenea, este o plăcere să revin la Nantes după opt ani!", a spus Viorel Moldovan după partida caritabilă disputată alături de foștii colegi.

Viorel Moldovan a fost, cu această ocazie, asaltat pe fani pe pagina personală de facebook. Suporterii echipei nu l-au uitat și i-au transmis multe mesaje. "Ne făceai să vibrăm, te vom iubi întotdeauna, Viorel!", "Te respectăm!" și "Am trăit momente minunate alături de tine", sunt câteva dintre mesajele pe care francezii le-au postat pe pagina de facebook ale lui Viorel Moldovan.

Viorel Moldovan a fost componentul echipei lui Nantes care câștiga titlul în 2001, de altfel ultimul titlu câștigat de gruparea franceză. Moldovan juca alături de portarul Landreau, de fundașul Mario Silva și de mijlocașul Wilfried Dalmat. Din generația 2005 a lui FC Nantes au făcut parte foștii mari jucători Christian Karembeu și Claude Makelele. 

 | 535 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *