Viitorul Lechința reloaded, 4-0 cu Monariu

Într-o formulă schimbată față de anul trecut, cu multe achiziții de valoare pentru Liga a 4-a, Viitorul Lechința nu a avut probleme în primul meci din acest an. Echipa lui Florin Danciu a câștigat cu 4-0 în fața Monariului antrenat de Moisil Buzan, într-o partidă disputată pe terenul Iproeb.

 
Lechințenii au controlat prima parte a jocului și au marcat două goluri frumoase, cu largul concurs al portarului Gianini. Cornel Pop a deschis scorul cu o lovitură liberă din lateral dreapta, plasată peste portar, în colțul lung. Apoi Horga l-a imitat din partea cealaltă a terenului, tot cu o boltă peste apărare și Lechința a intrat cu 2-0 la pauză.
 
După reluare, Monariu a fost mai insistentă în atac, însă nu a pus în pericol poarta lui Gălățan, mai tare decât a făcut-o chiar portarul Lechinței, care a bâlbâit vreo două mingi în preajma careului de 6 metri.
 
Pe final, Apostolache a avut două răbufniri de orgoliu, arătându-și valoarea de jucător peste nivelul ligii a 4-a. A marcat mai întâi cu un șut din 6-7 metri, la o centrare de pe dreapta, iar apoi cu capul la colțul scurt dintr-o minge venită de pe stînga.
 
Fără alt istoric, poate doar amintind un roșu acordat oaspeților la două avertismente, Lechința a câștigat fără drept de apel și danciu pare să aibă în sfârșit echipa pe care și-a dorit-o atât de mult.
 

 
Lechința: Gălățan, Călin Pop, Dodea, Grad, Cornel Pop, Măgherușan, Simionca, Dodea, Ștețco, Apostolache, Horga. A mai intrat Å¢ărmure
Monariu: Gianini, Bota, Pomană, Vultur, Spân, Burcuș, Bârlean, Macovei, Darlaci, Voicu, Mureșian. Au mai intrat: Constantin, Mărginean, Ilieș, Sucurtădean.
Cartonaș roșu: Burcuș, minutul 90
Arbitri: Covrig, Avram, Clapa, observator: Negrea
 
Adrian Linca


 | 193 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *