VIDEO:Gloria a primit două goluri în 2 minute și a făcut 2-2 cu bulgarii din liga 2

Gloria nu a reușit să câștige astăzi un meci amical în Antalya, chiar dacă a jucat cu o echipă din liga a doua bulgară și a condus cu 2-0 la pauză. Nicolae Manea a încercat mai mulți jucători noi sau alții mai tineri ori care au jucat mai puțin în sezonul trecut. Bistrițeanul Paul Anton a deschis scorul în minutul 21,cu un șut din colțul careului de 6 metri și brazilianul Bruno Correa a majorat scorul cu o semifoarfecă de la marginea careului mic.

În partea a doua, Gloria primit două goluri în două minute și a ratat victoria. Mai întâi Velcovici a comis un henț în careu și Kolev l-a învins pe Botoșer de la 11 metri. În minutul 63, același Kolev l-a pierdut pe drum pe fundașul Costache și l-a bătut din nou pe Botoșer.

Pe final, Gloria a avut un penalty clar la Curtuiuș, neacordat de un central din aceeași țară cu cea a adversarilor, Bulgaria.

Gloria: Irimia – Săceanu, Fagner, Costache, Velcovici / Mărginean – Mandea, Anton, Aliuță, Keita – B. Correia. Au mai intrat: Botoșer, Peteleu, Curtuiuș, G. Ene

Adrian Linca

 | 126 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *