VIDEO: Viciere de rezultat în semifinala Cupei României! Raal merita penalty la ultima fază! Se vede clar!

Raal Bistrița a terminat pe locul 3 în Cupa României de la Bacău, după ce a pierdut la lovituri de departajare în semifinala cu Colosseum Iași. A fost 3-3 în timpul regulamentar, dar bistrițenii meritau un penalty la una dintre ultimele faze ale meciului.

Cătălin Bucur a scăpat spre poarta ieșenilor, a apucat să lovească mingea și să o trimită spre poartă, după care a fost lovit de portar, într-un disperat atac întârziat.

Vezi faza:

 | 2.192 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

5 Comments

 1. Eu inteleg domnule Linca faptul ca suntem foarte subiectivi si faptul ca echipa Raal reprezinta un fel de icoana pentru dumneavoastra dar sa venim cu faza asta si sa spunem ca e viciere de rezultat deja depaseste orice fel de imaginatie. Se vede foarte clar cum jucatorul de la Raal loveste mingea, cade in genunchi si abia dupa apare un contact cu portarul, contact care nu influenteaza in nici un fel faza deoarece mingea era deja trecuta pe langa poarta. Asteptam oricum zilele urmatoare sa vedem ce faze mai scoateti din meci si ce articol mai faceti.

  Post a Reply
 2. Vasi, tu nu ai treaba cu acest fenomennumit fotbal!Penalti clar!!!

  Post a Reply
 3. vasi, are dreptate marius. n ai nicio treaba cu fotbalul. Ce conteaza ca jucatorul raal ului s a pus in genunchi, ca nu influenteaza faza si alte bazaconii. Dupa mintea ta, daca un fotbalist se pune in genunchi la mijlocul terenului, fara treaba cu faza, poate sa fie lovit fara probleme ca nu e fault, asa i? Vai, vai…

  Post a Reply
 4. si apoi, mai, vasi, sa stii ca raal ul nu e nici un fel de icoana…e o echipa bistriteana care a ajuns intre primele 4 in cupa romaniei si merita sa ajunga in finala..atat, si daca era belco avia, rimini, sau oricare, scriam fix la fel

  Post a Reply
 5. Cu părere de rău nu e clar deloc …

  Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *