VIDEO/Pădureanu: ”žînvăț regulamentele ca limba rusă, cântând”

 

Președintele Gloriei, Jean Pădureanu, a spus aseară, la emisiunea „Corner” de pe Direct TV că cei de la Steaua aproape că nu-l mai salută după episodul Moraes și cel al drepturilor de televizare.  „Ce să le fac. Nici eu nu prea citesc regulamentele, dar le învăț ca limba rusă, cântând. Le știu. Dar ei nu le știu, nu le respectă”, a declarat Pădureanu referindu-se la tevatura pe care reprezentanții Stelei au făcut-o la Adunarea Generală a LPF, pe subiectul drepturilor TV.

În ce privește transferul lui Moraes, Lordul a zis că se felicită pentru felul în care a procedat. „Da, mă felicit că din minutul 1 am spus că nu-l dau fără 1.250.000, m-am menținut pe poziție și atâta am luat. Îmi pare rău de el dar nu cred că ar mai fi rezistat la noi. Toți adversarii erau croiți împotriva lui, era plin de lovituri. Financiar eram asigurați, avea asigurare pe 2 milioane. Dar, până încasam asigurările”, a declarat președintele Gloriei.

 

În ce privește noutățile din lotul bistrițean, Pădureanu are cu ce se lăda. „Am găsit un atacant, Cavalli, deocamdată împrumutat până în vară. Nu e scump, dar din vară va costa în jur de 200.000 de euro. Are peste o sută de meciuri în Italia. Apoi, fundaș stânga n-am avut niciodată la Bistrița. Acum am găsit un argentinian foarte bun. Și un fundaș central la fel de bun ca Szukala, poate mai bun. Eu aș avea răbdarea să încep și cu Ionuț Bâlbă. E puternic, gen Zaharia. Se plâng unii că e bețiv. Eu am încredere în el ca jucător. Vreau să stau de vorbă cu el zilele astea. Dacă e serios rămâne, dacă nu pleacă”, a mai spus Pădureanu prin telefon, la finalul ședinței de la Liga Profesionistă de fotbal.

Adrian Linca

 

 

 

 

 | 394 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *