VIDEO: LPS Bistrița și Potaissa Turda, favoritele Memorialului Ioan Coroban

 

În această dimineață, la Sala Polivalentă, a început Memorialul Ioan Coroban, competiție de handbal pentru juniori și junioare 3. Patru echipe de băieți și 4 de fete joacă fiecare cu fiecare, festivitatea de premiere urmând să aibă loc mâine în jurul prânzului.

La băieți, Potaissa Turda a câștigat deja categoric un prim meci, 42-18 cu Handsport Bistrița, într-o grupă în care mai joacă CS Seini și Marta Baia Mare.

La fete, LPS Bistrița a învins pe Handsport Bistrița cu 25 – 17, într-o grupă din care mai fac parte GS Lechința și Viitorul Cluj.

Competiția este organizată de Direcția pentru Sport, Asociația Județeană de Handbal, Handsport Bistrița și Comisia Județeană de Arbitri.

Această întrecere este organizată an de an în memoria lui Ioan Coroban, cel mai titrat arbitru de handbal al județului, dispărut dintre noi în anul 2007, la numai 40 de ani. Ioan Coroban a arbitrat 457 de jocuri la toate nivelurile, a fost președintele Colegiului Județean de Arbitri și membru fondator al clubului Handsport. 

 

Adrian Linca

 | 368 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *