VIDEO, Livezile-FC Zalău 0-1: Și-au terminat benzina prea repede!

 

Voința Livezile a pierdut acasă în prima etapă din Liga a 3-a, 0-1 cu FC Zalău. Livezenii au jucat bine 70 de minute, dar și-au terminat benzina și au ieșit învinși de pe teren.

Zălăuanii lui Vasile Jula, fostul jucător al Gloriei, au rezistat fără să primească gol la ocaziile lui Tinel Sighiartău, Diudea, Sebi Rus în prima repriză și la cea a lui rareș Stan de la începutul părții secunde. Apoi au dat un avertisment atunci când Voivod a respins în fața lui Dănilă, scăpat singur spre poartă. Și au marcat în minutul 70, după o minge pierdută de livezeni la mijlocul terenului și un șut la rădăcina barei, trimis de Gorga în dreapta lui Voivod.

Voința a avut o singură răbufnire după gol, însă Diudea nu a niumerit ținta cu capul, din careul mic. Și oaspeții puteau termina meciul cu un avantaj mai mare, însă același Voivod s-a întins și a respins decisiv o minge de gol pe finalul meciului.

Voința: Voivod, Budecan, Precup, Diudea, Bugnar, Fl. Alexandru, S. Rus, Marc, Gotea, R. Stan, Sighiartău. Au mai intrat: Blaji, Conon, Buta

FC Zalău: Chiș, Maior, Jula, Cornaci, Negrean, Lung, sabou, Stanciu, Gorga, Dănilă, Teglaș. Au mai intrat: Nicorici, Crăciun, Costi

Partida a fost arbitrată de o brigadă suceveană, cu Ionuț Ignat la centru.

Adrian Linca

 | 195 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *