VIDEO, Ioan Deneș: ”Eu întotdeauna am apreciat pe oricine, fie că a fost muncitor necalificat sau profesor universitar cu doctorat”

Senatorul Ioan Deneș, fost ministru al Apelor și al Pădurilor, a fost invitatul lui Cornel Dărvășan în platoul emisiunii „Știrea cea bună”.
Ioan Deneș este la al doilea mandat de senator în județul Bistrița. Și-a început activitatea politică în anul 2000 când a devenit consilier local, consilier județean și, mai apoi, Senator în Parlamentul României.

Senatorul a făcut confesiuni legate de copilăria și viața sa, într-o familie numeroasă, de creștini practicanți, cu încă 6 frați.

Conform a7tv.ro, după ce a intrat la facultate, Ioan Deneș s-a angajat ca electrician la CFR pentru a-și plăti chiria, întreținerea și mâncarea. Dimineața lucra, iar seara mergea la cursuri.

„Valoarea oamenilor se vede prin ceea ce fac aceștia, nu prin hainele pe care le au. Fiind învățat cu munca, a trebuit să îmi ajut părinții pentru a-i întreține și pe frații mei. Trebuia să punem 10 farfurii pe masă, la micul dejun, prânz și cină deoarece eram 7 frați, 2 părinți și bunicul care locuia cu noi.

Acest lucru m-a învățat că, în viață, fiecare meserie sau fiecare lucru pe care îl facem este important și trebuie să prețuim acea muncă. Eu întotdeauna am apreciat pe oricine, fie că a fost muncitor necalificat sau profesor universitar cu doctorat”, a declarat Deneș în cadrul emisiunii. (P)

Puteți urmări emisiunea integrală pe canalul de YouTube:

 | 905 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *