VIDEO/ Horoba: „Sincer, mă bucur că am luat și noi și Gloria câte un punct”

 

Directorul executiv al Gazului, Ioan Horoba, a recunoscut după meci că s-a bucurta pentru punctul obținut atât de echipa lui, cât și de cel luat de Gloria. " Pentru noi e un punct câștigat. Am venit fără 8 titulari, n-am avut 18 pe bancă. În condițiile astea am făcut un meci slab. Gloria a avut mai multe ocazii decât noi, putem fi mulțumiți că am am câștigat un punct. Sincer, mă bucur că a luat și Gloria un punct, care poate fi foarte important la final", a spus fostul vicepreședinte bistrițean.
 
Horoba a mai spus că are informații că cel puțin două echipe nu își vor lua licența pentru sezonul următor și că Gloriva rămâne în Liga 1 indiferent de rezultatele de pe teren".În ce privește arbitrajul, șeful medieșenilor l-a acuzat pe central că a făcut greșeli, dar "greșeli care nu au avantajat nici oaspeții nici gazdele". 
 
 Întrebat dacă a stat de vorbă cu Jean Pădureanu după meci, Horoba a spus: "Da, am vorbit. Era nemulțumit de rezultat. Dacă eu, cu subiectivismul din mine, am recunoscut că Gloria putea câștiga, pentru el frustrarea este mult mai mare"
 
Adrian Linca
 | 191 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *