VIDEO, Handbal: Aer de vacanță! Bistrițencele pierd ușor cu CSM Roman! VEZI finalul încins al meciului!

CSM Bistrița a pierdut acasă, 23-24, cu CSM Roman, într-un meci din etapa a 23-a din Liga Națională de handbal feminin.

Jucătoarele lui Horațiu Pașca și Radu Moldovan, aflate înaintea acestei runde pe un confortabil loc 5 în clasament, au jucat slab în fața mult mai motivatelor moldovence antrenate de Dumitru Muși.

Jucătoarele din Roman au condus toată repriza întâi, iar ale noastre au gâfâit mereu după egalare.

A fost 13-16 la pauză și CSM Bistrița a egalat prima dată în minutul 3 din repriza secundă. Apoi a ținut foarte aproape de adversare până la final.

Cu 3 minute înainte de sfârșitul partidei era 23-23 și fostul partener al lui Tadici pe banca naționalei a cerut time-out ca să-și organizeze mai bine finalul.

Jucând mai bine de un minut din ultimele două cu o jucătoare în plus pe teren, echipa bistrițeană a primit gol dintr-un 7 metri și n-a reușit să marcheze nici măcar golul egalării, având ultimul atac.

 

Fără determinarea și concentrarea din partidele precedente, CSM Bistrița a arătat ca o echipă intrată deja în vacanță iar cei doi antrenori n-au găsit soluțiile eficiente din alte partide.

Cu toate astea, publicul bistrițean care a umplut și de această dată Sala Polivalentă, a aplaudat la final și a înțeles că parcursul bun din acest campionat nu poate fi umbrit de un meci mai slab.

CSM: Măzăreanu, Țegean, Szabo, Pristăvița (1), Rodriguez (7), Ivan, Bărbos, Chirilă (4), Paraschiv (2), Rațiu (2), Tetean (3), Cârjan, Orșivschi (4)

În clasament CSM Bistrița cade pe 6, întrecută fiind de HC Zalău, care a bătut în această rundă pe Brăila. Cu 39 de puncte, e doar la 3 puncte de Roman și la 6 de Corona. Mai are de jucat în deplasare la Cisnădie (5 mai) și Brașov (19 mai), acasă cu Rapid (12 mai).

 | 3.460 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

2 Comments

  1. LIMITELE lui Pasca ,de ce nu spuneti adevarul ? Oana Chirila sta pe banca pt ca nu il pupa in dos pe Pasca iar cand e groasa , hop ! Hai Oana sa ma salvezi ? Aduceti antrenor , asta e doar servitor pe lanationala pentru spaniol ,un „HOPA Mitica ” fara vreun rost cu handbalulu. Altfel cheltuiti cu nemiluita degeaba . A aruncat locul 5 intr-un joc cu ROMANUL? Schimb de antrenori !!!SE IMPUNE!

    Post a Reply
  2. Vai mama voastra ce transferuri care mai de care mai …proaste in fiecare an … Un antrenor adevarat cand va ganditi sa aduceti ? Ca acest chinuit de „talent” Horatyu nu poate cat o ceapa degerata cu tot staful lui stufos de increzuti, caremai de care ,mai importanti…. de slabi. Bani multi pe apa sambetei de la cetatean! Iar nevoile orasului si judetului pe planul doi. MOLDOsa se simta bine cu …

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *