VIDEO, handbal: Magdalena Paraschiv, responsabilă cu spectacolul!

Magdalena Paraschiv, extremă dreaptă a echipei de handbal CSM Bistrița, s-a impus repede printre titulare în urma transferului din această iarnă. Ba mai mult, a devenit rapid una dintre jucătoarele cele mai apreciate de public, după golurile spectaculoase pe care le marchează. Și astăzi, în victoria bistrițencelor cu Mureșul Târgu Mureș, 33-21, Paraschiv a avut câteva execuții de excepție.

”Nu a fost o partidă foarte grea. Am început mai greu, poate și din cauza frigului din sală, dar apoi ne-am încălzit și a fost bine. Mă simt foarte bine la Bistrița, sunt bucuroasă că am făcut această alegere. Îmi doresc din suflet să promovăm și să fiu sănătoasă”, a declarat ea după meci.

 

Magdalena Paraschiv a evoluat pentru echipa clujeană în ultimii 10 ani. Magdalena Paraschiv a evoluat pentru echipa din Cluj începând cu sezonul 2005 -2006 și a pus umărul la cele cinci medalii, trei de argint și două de bronz. Extrema dreaptă de 33 de ani a făcut parte și din lotul naționalei de handbal feminin al României, cu care a participat la Campionatul European din 2010, unde România a cucerit medalia de bronz.

Extrema dreaptă este născută la Buzău și a mai fost legitimată la cluburile Universitatea Remin Deva (2003-2004), CS Rapid CFR București (2004-2005), Universitatea Jolidon Cluj-Napoca (2005-2015).

 | 1.276 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *