VIDEO/ Gloria – Sportul 1-0: Victorie italiană!

Gloria a câștigat partida cu Sportul Studențesc, scor 1-0, golul victoriei fiind marcat de italianul Cavalli. Manea a început la fel ca la Ploiești, cu un singur vârf dar cu fundașul Cafasso titular. Și jocul Bistriței a fost la fel de slab în prima repriză, cu centrări previzibile și cu execuții fără vlagă în fața porții. Primele ocazii mai periculoase îi aparțin lui Cavalli, dar italianul nu găsește poarta în minutele 12 și 25. Nici șutul lui Băjenaru, de la marginea careului n-are sorți de izbândă. Ciprian Petre putea deschide scorul în prelungirile primei reprize, când a scăpat singur cu portarul oaspeților dar a finalizat slab.

La reluare, Manea schimbă ofensiv și-l introduce pe Keita pe post de al doilea vârf. Schimbare inspirată, care avea să aducă cele trei puncte. Singurul gol vine în minutul 53, când Cavalli în învinge pe Niculescu cu un șut din fața porții, la colțul scurt (1-0). Același italian putea închide meciul după numai cinci minute, când a scăpat singur cu portarul dar a finalizat slab. Replica “studenților” e destul de slabă, Gloria se apără exact iar Szukala și Achim resping toate mingile. Cavalli și Băjenaru mai ratează câte o ocazie uriașă pe final, italianul ieșind de pe teren accidentat.

Se termină 1-0, Gloria obține o victorie meritată și trei puncte care erau planificate și absolute necesare în timp ce Sportul Studențesc e ca și retrogradată.

 

Gloria Bistrița: Albuț; Tudose, Szukala, Corallo (Keita `45), Cafasso – Achim, Nalați, Anton, Băjenaru, Petre (Velcovici `76) – Cavalli (Mandea `81)

Sportul Studențesc: V. Niculescu – Ciupe, Lung, Patriche, Maxim (Rațiu `88) – C. Gheorghe (Dobre `60), A. Lungu, Ghinga, Chețan (Cazan `72) – Ferfelea, Curelea

Arbitri: Istvan Kovacs (Carei); Ionel Popa (Pascani) și Vladimir Urzica (Piatra Neamț)

Augustin Danci

 | 136 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *