VIDEO/Gloria aduce un punct muncit de la Pandurii: 0-0

Gloria a adus un punct important de la  Turnu Severin, unde s-a jucat  partida cu Pandurii Târgu Jiu, contând pentru etapa a 21-a din Liga 1. Echipa lui Manea a avut o primă repriză destul de bună, cu câteva situații reușite de atac, chiar dacă în ofensivă s-a aflat doar italianul Cavalli. Acesta a ratat o ocazie bună de a deschide scorul în minutul 27, când a reluat peste poartă o pasă venită din lateral, de la Băjenaru. Pandurii au fost mai insistenți în finalul reprizei, când Apostu și Chiricheș au irosit situații importante.

După pauză, Gloria a tratat meciul cu și mai multă ambiție, muncind enorm pentru acest rezultat de egalitate. După ce arbitrul Teodor Crăciunescu a inventat un penalty și Albuț l-a apărat, bistrițenii au șters transversala în minutul 74, când Corallo a reluat cu capul la un corner. Același Corallo a respins de pe linia porții în minutul 88, când Albuț era bătut la o minge trimisă cu capul de Vranjes. La ultima fază a meciului, cenmtralul a mai scos din mânecă o lovitură liberă pe linia careului bistrițean, dar Albuț s-a plasat bine și a reținut.

Nicolae Manea a încheiat jocul cu italianul D Agostino și dinamovistul Iordache în teren, ambii debutând astfel în culorile Gloriei.

 

Gloria: Albuț – Achim, Corallo, Tudose, Cafasso – Mandea (56 Keita), Mărginean, Anton, Băjenaru (79 D Agostino), Petre (73 Iordache)– Cavalli

Pandurii: Mingote – G. Matei, Viera, Chiricheș, Grecu – Cl. Voiculeț, Pintili (80Prata), Vranjes, Nistor – Apostu, Lemnaru (81 Avramescu)

Arbitru: Teodor Crăciunescu. Asistenți: A. Ghinguleac, Fl. Stănescu

Avertismente: Voiculeț

Adrian Linca

 | 104 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *