VIDEO/ FOTO: Să vină cupa, să vină cupa la Bârgău! Fetele de la Heniu s-au calificat în finala Cupei României!

Din trei meciuri, 3-0 cu ASA Târgu Mureș, 5-0 cu Fair Play București și 7-6 (după 11m) cu Vasas Odorhei, echipa din Prundu Bârgăului a prins o performanță de excepție în istoria acestei grupări. S-a calificat în finala Cupei României, pe care o va disputa în 29 mai, cu CSS Târgoviște, la Sfântu Gheorghe.

Astăzi, s-au disputat semifinalele acestei competiții, ambele pe Bârgău Arena. După CSS Târgoviște – Piros Security 5-1, Heniu și Vasas Odorhei au jucat 120 de minute, după care scorul a fost egal, 1-1. Oaspetele au deschis scorul prin Panova, dar gazdele au egalat până la pauză, prin Rognean.

Partida a fost extrem de disputată, ambele echipe fiind stoarse de energie la finalul prelungirilor.  S-a trecut la executarea loviturilor de departajare și s-au executat încă 3 serii peste cele 5 ca să poată fi stabilită învingătoarea. În cele din urmă, portărița Zatusevskaya a intuit o minge trimisă pe centrul porții și a adus bucuria în tabăra ei.

La meci au asistat și handbalistele de la CSM Bistrița, în frunte cu staff-ul tehnic.

Heniu Prundu Bârgăului a jucat fără cea mai bună jucătoare din lot, Corduneanu. Aceasta a avut febră înaintea partidei dar a insistat să joace în partea secundă. A rezistat doar câteva minute pe teren, după care s-a sufocat, a leșinat, a fost scoasă pe targă și dusă cu SMURD-ul la spital.

Vezi loviturile de departajare, cu fetele de la Heniu în echipament galben:

 

 | 5.590 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. O mica rectificare: Au fost 4 meciuri pana acum.In prima etapa Heniu – Reghin 3-0

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *