VIDEO, Cupa României: Să vină cupa, să vină cupa, să vină cupa la Orhei!

Voința Cetate a câștigat Cupa României – faza județeană, la lovituri de departajare,  după o finală foarte spectaculoasă cu Voința Livezile, finală disputată la Dumitra, în care a întors scorul de la 1-2, a fost condusă cu 3-2 și a egalat în ultimul minut.

După ce a eliminat campioana în semifinale, echipa din Livezile a început și această partidă hotărâtă să pună mâna pe trofeu. Însă Negrea și ai lui au ratat două mari ocazii în starul partidei și de-acolo parcă s-au demoralizat. Ba mai mult, au luat și-un gol senzațional în minutul 27, golgeterul campionatului șutând în forță, din unghi, direct în vinclu.

Însă, Voința Cetate a trecut printr-un moment dificil pe finalul primei reprize, când portarul Gălățan s-a accidentat și în locul lui a intrat o rezervă bună la toate, atât în teren, cât și în poartă. Dar care a luat două goluri în 5 minute și scorul pauzei a fost 2-1 pentru Livezile.

Imediat după reluare, același Petrean a făcut repede 2-2 dar Răzvan Ani a dus din nou echipa din Livezile în avantaj, 3-2. Însă Cucuiet a văzut al doilea galben și a fost eliminat.

Cu un om în minus, livezenii nu au știut cum să gestioneze finalul de meci și au primit golul de 3-3 în ultimul minut, de la veteranul Bogdan Nap, la capătul unor suite de faze la limita ofsaidului, judecate bine de asistentul Pavel Horți, în ciuda protestelor vehemente de pe banca echipei din Cetate.

La loviturile de departajare, ironia sorții a făcut ca tomai Ghiță Negrea, sufletul echipei din Livezile pe tot parcursul campionatului, să fie singurul care să rateze de pe punctul cu var. Cireașa pe tortul echipei din Orheiu Bistriței a pus-o același Petrean, un marcator peste nivelul acestei ligi.

Astfel, Voința Cetate a câștigat trofeul din acest an și va reprezenta județul în faza următoare a competiției. | 674 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *