VIDEO: Bistrița, capitala României la K1!

Bistrița a fost pentru o zi capitala României la K1. Gala Mix Kombat ediția a 3-a, a umplut până la refuz Sala Polivalentă din Bistrița.

 Lume multă, spectacol, mult sânge, sportivi bine pregătiți și organizare de nota 10.

Nume ca Sebastian Ciobanu și Tolea Ciumac, au fost cei mai așteptați sportivi de către public.

 Pentru sportivii bistrițeni de la Pofesional Fight Gym a fost o gală foarte utilă. La categoria 71 de kg, pe ringul MMA, Daniel Bolfă a fost învins printr-o decizie puțin exagerată a arbitrului, de către un luptător clujean, Sorin Pop, mai experimentat în stilul MMA.

Tot la 71 de kg, dar pe ringul de K1, Bogdan Suru a terminat lupta la egalitate cu spaniolul Samir Chaaroua.

La aceeași categorie, Adrian Baias a pierdut prin abandon lupta cu Andrei Verde. La 81 de kg, Emilian Sângeorzan a reușit să-l învingă, după o luptă spectaculoasă, pe Alin Cristian.

Poate una dintre cele mai spectaculoase partide a fost cea dintre bistrițeanul Vasile Cotelea și ploieșteanul Mihai Vasile, câștig de cauza având sportivul nostru.

 În concluzie, a fost un eveniment reușit. Felicitări tuturor sportivilor, în special luptătorilor de la Profesional Fight Gym, antrenorilor săi, și nu în ultimul rând, lui Ionel Burduhos, sufletul acestei gale, fără de care acest eveniment nu ar fi avut loc.

Bogdan Florea

 | 849 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *