VIDEO: Antrenament cu grupa mică! Handbalistele de la CSM s-au întâlnit cu cele mai mici junioare!

Jucătoarele lui Horațiu Pașca le-au făcut o bucurie celor mai mici junioare din handbalul bistrițean și au participat la un antrenament cu ele în sala Liceului cu Program Sportiv.

Oana Chirilă și colegele ei s-au simțit ca-n copilărie alături de fetele antrenate de Teodora Szakacs Griga, junioare 4, de 11-12 ani. Au pasat, au aruncat la poartă, le-au învățat scheme și trucuri, s-au pozat și s-au distrat împreună. O idee excelentă a conducătorilor de la CSM, care mai au câteva zile până să-și trimită jucătoarele în vacanță. O atmosferă relaxată, foarte importantă pentru micile jucătoare, care s-au simțit în al nouălea cer, o acțiune bună de imagine pentru senioare.

La final, jucătoarele de la CSM le-au urmărit pe micuțele lor urmașe într-un meci amical cu o echipă din Luduș, calificată la turneul final de junioare 4. Cu câțiva ani de handbal în plus, mureșencele conduse de profesorul Vasile Dobrău au câștigat categoric dar pe nimeni nu a interesat scorul, ci antrenamentul foarte bun câștigat de fiecare echipă.

”Încercăm să facem cât mai multe acțiuni de acest gen. O să mergem și prin alte localități din județ. E important și pentru noi să ținem legătura cu suporterii noștri, dar și pentru micuțele handbaliste care visează să ajungă într-o zi la echipa mare”, spune Horațiu Pașca și mare dreptate are. 


 | 958 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *