Victorii pe linie pentru juniori

Juniori A

– LPS

Juniorii A ai Liceului cu Program Sportiv, antrenați de Sergiu Gabor, au câștigat acasă, în fața echipei Viitorul Zalău, cu scorul de 7-2. Tot a marcat de trei ori și Colceriu de două ori. Au mai înscris Jimborean și Bizău.

Pentru LPS au evoluat: Rusu, Cilean, Șarto, Lari, Cuciurean, Crișan, Jimborean, Tivodar, Colceriu, Tot, Matei. Au mai intrat: Borodi, Ilovan, Dănilă, Bizău

– Gloria

Juniorii A ai Gloriei au câștigat acasă cu scorul de 2-0, în fața echipei Universitatea Cluj. Elevii antrenați de Dan Matei s-au impus prin golurile marcate de Vasilichi din penalty, în minutul 3 și Rozenfeld în minutul 93. Bistrițenii au început foarte bine meciul, având alte câteva mari ocazii de a marca în primul sfert de oră. Partida s-a echilibrat pe parcurs, oaspeții punându-le probleme numai la fazele fixe. Gloria a marcat golul doi în minutul 93, prin Rozenfeld.

Pentru Gloria au evoluat: Negrea, Rozenfeld, Patca, Oltean, Dragomir, Dobrea, Roman, Mihancea, Nicoară, Varga, Vasilichi. Au mai intrat: Buta, Albuț

Juniori B

– LPS

Echipa lui Leon Buhai și Emil Gocan a învins cu 1-0 pe Viitorul Zalău, partidă disputată pe teren propriu. Singurul gol al meciului a fost marcat de Andronic.

Pentru LPS Bistrița eu evoluat: Raus, Cătuna, Briciu, Andronic, Cengher, Budăcan, Homei, Pop, Chelsea, Hasbei, Cristurean. Au mai intrat Moișin și Hara

– Gloria

Meci greu pentru juniorii B ai Gloriei Bistrița, pe teren propriu, în fața echipei Universitatea Cluj. Fotbaliștii antrenați de Valer Săsărman au câștigat cu greu, cu scorul de 1-0, prin golul marcat în partea secundă de Pădurariu.

Pentru Gloria au evoluat: Farcaș, Runcan, Moloca, Pădurariu, Oroian, Archiudean, Bența, Hasbei, Ștefănuț, Moldovan, Jeican. Au mai intrat: Feurdean, Chindriș.

 | 163 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On