Victorie spectaculoasă pentru ProVolei Bistrița în ultimul turneu al sezonului de junioare 3!

Aflate la prima participare în Campionatul Național de junioare 3, fetele de la ProVolei Bistrița au simțit târziu gustul victoriei. Însă, l-au savurat din plin, la capătul ultimului meci din sezon, acasă, cu LPS Cluj-Napoca.

Bistrițencele, antrenate de Alin Dehelean și Adrian Sonea, aveau înfrângeri pe linie în primele 3 turnee ale acestei ediții de campionat. În serie cu LPS Cluj-Napoca și CSS Turda, clubul bistrițean a fost organizatorul turneului 3, desfășurat astăzi, în sala de la LPS.

După o primă înfrângere cu Turda (0-3), Raisa Marin, Bianca Chindriș, Angela Frișan, Adelina Ujică, Andra Ghic, Beatrix Mare și Bianca Andrecuț au reușit un meci excelent cu LPS Cluj-Napoca, lăsând o impresie bună și speranțe pentru viitor.

Au condus cu 2-0 după primele două seturi, dar clujencele au egalat la 2 și păreau hotărâte să plece cu victorie de la Bistrița. Însă, ale noastre au luptat excelent până la capăt și au reușit să câștige setul decisiv la două puncte.

”Ne bucurăm pentru această victorie, chiar dacă ea a venit atât de târziu și nu ne mai dă șanse la calificarea în faza următoare. Însă e importantă pentru fete, le dă motivație să lupte în continuare în acest sport. Și pentru clubul nostru sunt importante astfel de meciuri, care pot să atragă și alți copii spre volei”, spune Alin Dehelean, președinte și antrenor la ProVolei Bistrița.

 

 

 

 

 

 

 | 1.998 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *