Victorie la scor pentru Șomfelean

-juniorii mici de la LPS au câștigat cu 5-0
meciul cu FC Baia-Mare

Juniorii B de la Liceul cu Program Sportiv au obținut o înfrângere și o victorie în cele două etape, desfășurate săptămâna trecută. După o înfângere în deplasare, la ”Viorel Mateianu” Baia-Mare, scor 2-0, echipa antrenată de Gheorghe Șomfelean s-a impus pe teren propriu, cu FC Baia-Mare, cu un categoric 5-0. LPS Bistrița nu le-a dat nicio șansă băimărenilor și a învins prin golurile marcate de Sigartău, Mireșan, Bordeianu, Bucurici și Mihovici.

”La Baia-Mare am jucat pe un teren foarte prost, mai prost ca cel de la noi. Am primit două goluri pe două greșeli și am ratat și noi câteva ocazii bune. În victoria de acasă, cu FC Baia-Mare, s-a remarcat Sigartău, un jucător care are perspective de a face performanță” a declarat Gheorghe Șomfelean.

Au jucat cu FC Baia-Mare: Cioncan; Muscar, Sigartău, Blaga, Luca, Burdeț, Pudilic, Mireșan, Simionca, Bordeianu, Mihovici. Au mai intrat: Mureșan, Gavriloaie, Grec, Bucurici, Truța.

Două înfrângeri pentru
juniorii A de la LPS

Fotbaliștii antrenați de Dumitru Sigmirean au pierdut cu 4-0 pe terenul echipei Viorel Mateianu, în etapa intermediară din Campionatul Național. Bistrițenii au primit apoi vizita echipei FC Baia-Mare, pierzând și acel meci cu scorul de 3-2. Golurile echipei lui Sigmirean au fost marcate de Runcan și Cioncan. ”Am avut patru jucători accidentați. E foarte greu să ai rezultate când nu ai condiții să te pregptești. Terenul pe care jucăm și pe care ne antrenăm, cel de la armată, e foarte prost, când plouă e impracticabil” a declarat Dumitru Sigmirean.

Pentru LPS au evoluat, în meciul cu FC Baia-Mare: Mureșan; Chindea, Ropa, Hasbei, Cengher, Cioncan, Moroșan, Runcan, Dănilă, Nalați, Forai. A mai jucat Plăian.

 | 201 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On