Victorie cu Slatina

– handbalistele lui Crăciun au câștigat cu CSM Slatina, scor 39-34, un meci pe care l-au controlat în totalitate

Bistrițencele și-au luat elan încă din debutul partidei, au trecut ca acceleratul prin apărarea adversă, asigu-rându-și un avantaj liniștitor. Până la pauză, Slatina s-a apropiat însă la două goluri, 21-19, pe fondul unor greșeli individuale ale Bistriței.

Repriza secundă avea să fie mai animată și de Cră-ciun, care s-a agitat mai tare pe margine, dar și de dorința

jucătoarelor oaspete de a egala. Portărița Ionela Filipaș pune lacăt pe poartă și scoate aproape tot, iar Elisabeta Ca-dar jalonează apărarea adversă și înscrie din orice poziție. Andreea Suciu, la a treia eliminare, vede cartonașul roșu în ultimul sfert de oră, dar nu se mai schimbă nimic. CSM Bistrița se impune cu 5 goluri diferență și rămâne pe locul 5.

Pentru CSM Bistrița au evoluat: Ionela Filipaș, Iulia Morar, Ligia Ilieșiu, Elisabeta Cadar, Denisa Dorhoi, Andreea Suciu, Irina Boiciug, Ancuța Mușină, Adana Pop, Loredana Timoftei, Diana Chița, Paula Ciocan.

Tactica letală a lui Crăciun

Antrenorul CSM-ului, Iuliu Crăciun, s-a declarat mulțumit de jocul echipei sale în partida cu Slatina, conside-rând că tactica aplicată a fost letală. „Eu consider că orice meci este greu. Acest meci
l-am pregătit special, pentru că echipa Slatinei a retrogradat anul trecut din Ligă.
Mi-am luat măsurile de ri-goare, eu zic că am abordat o tactică adecvată, care le-a fost letală. Nu ne-a fost greu să ne desprindem, am fost egalați pe niște greșeli ale noastre, pe niște ratări din situații clare de finalizare, pe niște pase la adversari. Dar, una peste alta, am pregătit bine meciul și am obținut această victorie, care este importantă pentru noi, pentru moralul echipei” a declarat antrenorul echipei CSM Bistrița, Iuliu Crăciun.

Coroian, prezent la meci

La partida dintre CSM Bistrița și CSM Slatina a fost prezent, în tribune, și căpitanul Gloriei, Cristian Coroian. De altfel, jucătorii Gloriei și-au făcut un obicei de a urmări meciurile de handbal ale fetelor. Și directorul Clubului Sportiv Municipal, Maria Rus a fost prezentă la fiecare partidă a bistrițencelor, în acest retur.

 | 92 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On