Vezi cu cine joacă Prundu Bărgăului în barajul pentru liga a 3-a și ce zice Sava despre adversar!

Heniu Prundu Bârgăului, campioana județeană la nivelul ligii a patra, va juca barajul pentru promovarea în liga a treia, cu FC Municipal Baia Mare, echipă care astăzi a învins în finala ligii a patra a județului Maramureș pe Iza Dragomirești cu 6-0.

FC Municipal a terminat pe primul loc în seria Sud a ligii a patra a județului Maramureș, obținând 30 victorii din tot atâtea jocuri, marcând 241 de goluri, primind doar 16. În echipa din Baia Mare joacă printre alții Dorin Toma, fostul jucător al CFR Cluj si al Gloriei, Cristian Iațu, Radu Ernest, Gabriel Danciu, Marius Feraru, Vlad Vanca, jucători care au evoluat în echipa de liga a doua băimăreană.

Jocul de baraj se va disputa miercuri 19 iunie pe terenul CUG din Cluj.

Prezent la finala disputată astăzi, Constantin Sava, antrenorul celor de la Heniu ne-a declarat:”Este o echipă bine organizată din toate punctele de vedere, de la joc și până la nivel administrativ. Este o echipă preocupată tot timpul de joc, bine echilibrată în toate compartimentele, cu mulți jucători cu experiență care au jucat în ligile superioare. Cred că barajul va fi un joc frumos și echilibrat, atuul nostru cred că este omogenitatea, deoarece majoritatea jucătorilor joacă de câțiva ani împreună”.

Contactat telefonic Cristian Bogdan, antrenorul celor de la Baia Mare ne-a declarat:”Am urmărit adversarul în jocul disputant la Uriu. Este o echipă tânără, bine organizată, care ete preocupată să joace un fotbal bun, de calitate. Cred că cei care se vor deplasa la Cluj pentru jocul de baraj, vor vedea un joc foarte frumos, în care ambele echipe au șanse egale de a obține Victoria. Dacă după 90 minute, sau după 120 minute sau penalty-uri noi vom fi echipa calificată în liga a treia va fi foarte bine. Cred că jocul va fi câștigat de echipa care va fi mai bine pregătită fizic la ora disputării partidei”.

  Leon Buhai / sportulbistritean.ro   

 | 267 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *