Vezi ce transfer a mai făcut Gloria! Un jucător comparat cu Cristiano Ronaldo!

 

Gloria l-a legitimat recent pe Jaime Braganca, un fotbalist de 29 de ani din generația lui Cristiano Ronaldo. A fost adus în România la FC Vaslui, dar nu a confirmat și Porumboiu l-a pus pe liber în această vară.

Portughezul avea o cotă fantastică în perioada junioratului, fiind considerat una dintre speranțele fotbalului lusitan alături de Ronaldo. Ulterior, Braganca nu a confirmat și, în ultimii 10 ani, a evoluat la 10 cluburi: Maritimo, Santa Clara, Olhanense, Gondomar, Riffa, FC Ingolstadt, Al-Sahel, Triestina și Cernomoreț Burgas. În ultimele luni a jucat în Indonezia, la Persija Jakarta!

Fost antrenor al lui Braganca la Al-Sahel, Aurică Å¢icleanu are cuvinte frumoase despre portughez: "E un atacant de parte stîngă, rapid, puternic. Aduce ca stil de joc cu Cristiano Ronaldo, prietenul și fostul lui coechipier de la juniorii lui Sporting. Are execuții ce pot decide un meci, bate și lovituri libere. Ca jucător la Ingolstadt a marcat contra lui Bayern, însă n-ar fi trebuit să se ducă în Germania. El are o altă mentalitate, îi mai place să facă o glumă pe la antrenament".

Vezi video cu câteva dintre reușitele lui Braganca

 | 207 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *