Vezi ce a declarat noua directoare a CSM la prima conferință de presă

Noua șefă a Clubului Sportiv Municipal Bistrița, Eleonora Zegrean, a susținut astăzi prima conferință de presă de la numirea sa în funcție. Imediat după ce s-a prezentat și și-a trecut în revistă CV-ul, Eleonora Zegrean a ținut să se disculpe, în urma materialelor apărute în Sportul bistrițean. Întrebată de ce a apărut în fața presei abia după două săptămâni de la numire, Zegrean spune că a vrut întâi "să intre în fondul problemei".

 
 
"Am afirmat și susțin ideea că sunt disponibilă pentru dialog, nu am înțeles de ce, și aș vrea să face aceste precizări, s-a înțeles că nu-mi doresc un dialog cu dumneavoastră, că nu am disponibilitate de a comunica. Nu e vorba despre așa ceva ci, pur și simplu, mi-am dorit să intru în fondul problemei și să putem purta un dialog pe fapte reale, concrete și nu în necunoștință de cauză. Am acceptat această funcție în dorința de a sprijini sportul bistrițean și mai mult decât am făcut-o până în prezent. O parte dintre antrenori și sportivii de înaltă performanță mi-au fost studenți", a spus Zegrean.
 
 
 
"În ceea ce privește activitatea clubului, sunt sportivi și antrenori de elită, cu rezultate notabile la nivel național și internațional. Îmi doresc să păstrez această tradiție, îmi doresc să asigur o continuitate în ceea ce privește obținerea rezultatelor cu sprijin total, atât antrenorilor cât și sportivilor. În acest an, avem un obiectiv major, Jocurile Olimpice de vară de la Londra. În momentul de față, avem 6 sportivi nominalizați la Jocurile Olimpice, dintre care trei sunt deja calificați. Sunt conștientă de responsabilitatea majoră pe care mi-am asumat-o, având în vedere că la Bistrița, la Clubul Sportiv Municipal, sunt antrenori emeriți, nume cu greutate în lumea sportului (…) Eu îmi doream un dialog cu dumneavoastră, eu am fost aici zi de zi, de dimineață până târziu, să încerc să rezolv problemele stringente, pentru că această instituție, timp de două săptămâni, nu a avut factor decizional. Imaginați-vă ce înseamnă acest aspect! Eu am fost aici, un reprezentant (n.r -jurnalist), a intrat la mine în birou și eram împreună cu domnul contabil și dezbăteam anumite subiecte. Eram în activitate și sub nicio formă nu aveam vreo altă preocupare", a mai spus noul director al CSM Bistrița.
 
 
 
Aceasta a negat că ar fi în vreun partid politic și că a spus că nu a participat la nicio campanie a PD-L. "A venit propunerea, ordinul de numire de la Autoritatea Națională. Credeți că m-am dus eu să mă autopropun? Nu. Autoritatea Națională a făcut propunerea. Nu sunt înregimentată politic, nu am adeziune, nu vreau polemici pe un asemenea subiect pentru că nu am fost numită pe un asemenea considerent. Haideți să facem predicții despre sportul de performanță, haideți să-l susținem împreună de pe paliere diferite și să lăsăm predicțiile pe alte considerente. Sunt zvonuri peste tot, de diferite facturi (…) n-am participat la nicio campanie. Am stat 7 ani de zile în București, cunosc sportivi cu rezultate de talie internațională, cunosc oameni care sunt implicați în sport, oameni care au un cuvânt de spus, care pot face o recomandare", a mai declarat Eleonora Zegrean.
 
 
Augustin Danci
 
 
 

 | 425 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *