Vestiar pentru copii și spațiu de joacă, printre investițiile pregătite de Casa EMA

„Ne merge bine” – asta spune Mihai Oprea, administratorul complexului Casa EMA! Deschis în urmă cu patru ani, complexul oferă o gamă largă de servicii, iar bistrițenii profită din plin pentru a face mișcare și pentru a se relaxa. VEZI ce planuri de viitor au cei de la Casa EMA:

În 1 octombrie 2011 se deschidea Casa EMA, iar de atunci complexul a fost într-o continuă dezvoltare.

„Ne merge foarte bine anul acesta și suntem foarte încântați de rezultatele pe care le avem și muncim sănătos ca să avem rezultatele acestea. Noi suntem niște oameni care ne plictisim foarte repede, așa că încercăm să facem lucruri noi tot timpul. Mereu am încercat să aducem chestii noi și interesante”, a declarat astăzi la o conferință de presă Mihai Oprea, administratorul Casa EMA.

Cât despre planurile de viitor, cei de la Casa EMA anunță că terasa plajă, care acum are aproximativ 100 de metri pătrați, va fi extinsă și va avea 200 de metri pătrați. De asemenea, în incinta complexului va fi amenajat un vestiar pentru copii, dar și un spațiu de joacă.

Părinții care merg la Casa EMA pentru a face mișcare vor avea unde să își lase micuții, spațiul de joacă fiind unul supravegheat permanent. Acolo vor putea fi organizate și petreceri. Mihai Oprea speră că acesta va fi inaugurat în luna decembrie a acestui an dacă lucrările vor merge conform graficului.

Zilnic pragul complexului Casa EMA este trecut de aproximativ 200 de bistrițeni care merg la sală, la piscina de înot sau la diversele cursuri susținute de antrenorii de acolo (zumba, kangoo jumps).

„Despre profit în momentul de față nu putem să vorbim. Cifra de afaceri este de 100.000 de lei pe lună. Profitul pe care îl avem, tot este de investit. Nu putem totuși să îi spunem profit pentru că noi nu ne-am recuperat încă investiția făcută inițial”, a mai declarat Mihai Oprea.

Andreea Bojor/ bistriteanul.ro

 

 | 468 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *