VEEP FOR SPEED, etapa a 4-a: AS-TV, RTV sau TV Bistrița? Berari a aflat primul unde-i adevărul!

Ineditul concurs organizat de Sportul bistrițean a ajuns la etapa a 4-a. Pe circuitul de sub pasarela veche s-au întrecut reprezentanții posturilor AS TV, TV Bistrița și RTV.

Doi realizatori de mare calibru local, Cristian Berari și Lucian Moldovan, plus unul dintre cei mai buni cameramani bistrițeni, Ioan Vrâncean, au acceptat provocarea noastră și s-au urcat în karturi. A doua grilă de start am completat-o cu jurnalistul Claudiu Olinca, pe post de sparring partener pentru cei 3, deoarece și-a epuizat acum două săptămâni postura de concurent.

Berari a plecat ca din pușcă și a condus cursa, fără greșeală, până la final. Și-a întrecut adversarii fără drept de apel, fiind tatonat îndeaproape doar de Olinca. Cel care avea să-l proavoace la final într-un duel unu la unu, în afara concursului.

Ușor accidentat după o arsură la brațul drept, Berari n-a mai avut vigoarea din timpul cursei oficiale și a pierdut pariul cu adversarul său de ocazie, fiind nevoit să facă cinste cu pizza. I-a sărit în ajutor Lucian Ungur, suporterul și sponsorul său la acest eveniment. Berari a rămas, însă, învigătorul merituos al acestei runde, chiar dacă, în clasamentul general nu a intrat printre primii.

“E o idée excelentă. I-am ciuruit. AS-TV e cel mai tare, s-a văzut încă o dată”, au fost primele declarații ale celui care ne-a arătat că a găsit adevărul și pe pista de karting, nu doar în studiourile TV.

 

Clasament general:

1. Tinel Sighiartău      1:35.79  

2. Daniel Suciu           1: 42.81

3. Dan Tanko             1:46.20

4. Titi Voica               1: 46.90

5. Cristian Berari        1: 50.91

6. Claudiu Olinca        1:50.98

7. Lucian Moldovan     1:57.42

8. Ioan Vrâncean         2.18.06

9. Marius Chiuzan       2:24.06


 | 975 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *