Vasile Jimboreanu, mai prolific ca niciodată! A lansat 3 cărți în 7 zile! VIDEO

Vasile Jimboreanu și-a încununat o parte dintre eforturile depuse în acest an printr-o serie de lansări de carte demne de toată lauda. Joia trecută, la Hotelul Diana, a scos la lumină volumul 3 al Fotbalului Județean, un anuar al acestui sport pracaticat în județul nostru. Lucrarea este focusată pe anii 2006-2010 și a fost oferită gratuit tuturor reprezentanților de grupări sportive afiliate la Asociația Județeană de Fotbal.

„Au fost doar vreo 3 județe care au avut așa ceva, dar s-au oprit de ani buni cu această statistică a fotbalului județean. Putem spune acum că suntem singurul județ care beneficiază de așa ceva”, spune Jimboreanu, care a lansat acest volum cu sprijinul AJF, în cadrul unui eveniment prilejuit de împlinirea a 20 de ani de la constituirea acestei structuri.

Duminică, la Centrul Cultural Municipal, nea Jimmy a lansat volumul  “Floris-legendă bistrițeană-Viața unei dansatoare”, dedicat antrenoarei Florica Budușan. În cadrul spectacolului de final de an al clubului Floris, volumul a fost primit excelent de toți cei prezenți, inclusiv de primarul Ovidiu Crețu.

La mijlocul acestei săptămâni, la sala olimpică de tenis de masă, Vasile Jimboreanu a creat un alt eveniment spectaculos în lumea sportului. Aproape 100 de antrenori, sportivi și alte personalități publice, au venit la lansarea volumului „Campioni și căpitani”. Cartea este un fel de biografie a 4 mari campioni bistriuțeni, în stilul inconfundabil al autorului. Sergiu Costin, Mihaela Șteff, Ileana Hangan și Carmen Mican sunt personajele din această carte de peste 600 de pagini. O muncă titanică depusă de istoricul, jurnalistul, profesorul Vasile Jimboreanu, răsplătită prin aprecierile venite de la toți cei care au fost prezenți la eveniment.

sportulbistritean.ro

 | 1.236 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *