Vara asta ieșim împreună!

 

E vremea pentru picnic, e timpul pentru Agro-Ardeal! Ia-ți familia, prietenii și coșul cu bunătăți! De la Agro-Ardeal. Pentru că, poți fi tu unul dintre cei 25 câștigători. În fiecare săptămână, Agro-Ardeal îți umple sănătos coșul de picnic, pentru tine și prietenii tăi. Ce trebuie să faci?

Prinde „fluturașul” de la Agro-Ardeal, citește-l, intră în oricare dintre cele 5 magazine scrise pe el negru pe alb, fă ce ai de făcut și … Vara asta ieșim împreună!

5 săptămâni, 5 magazine și25 câștigători.

Să-ți facem poftă de concurs?! Ce-ai zice de un prânz Imperial cu salam de tip Sibiu sau, de ce nu, de tip Bănățean? Dar de o Potcoavă gustoasă? Ai zice că sunt cele mai bune salamuri crud-uscate pe care le-ai mâncat vreodată. Făcute sută la sută din carne! Și, dacă vrei să știi un secret, sunt singurele mezeluri sănătoase. Ei, nu chiar singurele! Agro-Ardeal a mai pregătit pentru masa ta de la iarbă verde cârnați Plai și Jandarm, să stea de pază ca nu cumva vreun pofticios să te lase fără ele înainte să apuci să le savuzezi. Pe toate le găsești deja în magazinele Agro-Ardeal și fiecare costă mai puțin decât face. Cu siguranță, vara asta ieșim împreună!

 | 249 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *